ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

ΔΙΧΤΥ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΠΤΗΝΩΝ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Γιατί είναι απαραίτητο;

Τοποθετώντας το δίχτυ απώθησης πτηνών γνωρίζετε πως απομακρύνετε οριστικά κάθε είδους πτηνό από το μπαλκόνι σας. Σύμφωνα με έρευνες, πτηνά όπως τα περιστέρια που κατακλύζουν τις πόλεις και έρχονται σε στενή επαφή με τον άνθρωπο και μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια, επιβλαβή για την υγεία του. Γι’ αυτό άλλωστε κατατάσσονται τυχαία στην ίδια κατηγορία με τους  αρουραίους και τα ποντίκια και χαρακτηρίζονται ως «αστικά παράσιτα».

Δίχτυ απώθησης πτηνών

Το δίχτυ αποτελεί εξαιρετική λύση για τον έλεγχο των περιστεριών, δημιουργώντας  ένα αποτελεσματικό φράγμα, χωρίς να βλάπτει την υγεία των πτηνών. Προτείνεται σε περιπτώσεις μεγάλων επιφανειών όπου δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν άλλες μέθοδοι όπως οι ακίδες ή το gel.

Προστατεύστε την υγεία όσων αγαπάτε και αποφύγετε την επαφή με τα ενοχλητικά πτηνά.

!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Πτηνά όπως τα περιστέρια είναι φορείς παρασίτων (κοριοί, τσιμπούρια, ψείρες, ακάρεα, κ.α.) και μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες όπως εγκεφαλίτιδα, σαλμονέλα,  κ.α.. Παράλληλα μπορεί να προκαλέσουν ζημιές σε μπαλκόνια, περβάζια παραθύρων, στέγες εξαιτίας της διάβρωσης που οφείλεται στα περιττώματά τους.

Ποια τα στάδια τοποθέτησης;

Η ομάδα της εταιρείας ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ έρχεται στο χώρο σας για αυτοψία ώστε να δει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να προτείνει την λύση.

Επόμενο βήμα αποτελεί ο επιμελής καθαρισμός του σημείου που θα τοποθετηθεί το δίχτυ.

Εφόσον πρόκειται για διαμέρισμα σε πολυκατοικία, τοποθετούμε ειδική ταμπέλα ώστε να γνωρίζει ο διαχειριστής πως θα τοποθετηθεί δίχτυ.

Τέλος, το δίχτυ σταθεροποιείται σωστά και τεντώνεται σε ανοξείδωτο συρματόσχοινο. Αν πρόκειται να τοποθετηθεί σε μεταλλική επιφάνεια, τότε είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν  ισχυροί μαγνήτες.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

  • Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για την γρήγορη και αποτελεσματική τοποθέτηση των διχτυών.
  • Η όμαδα μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία και κατάρτιση ώστε να σας προφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Μπορούμε να αναλάβουμε την καλύψη και προστασία μεγάλων ή μικρών επιφανειών όπως μπαλκόνια, ταράτσες, ακάλυπτοι κτλ.