ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

FUMIGATION

(Καταπολέμηση για σαράκι – κοριούς)

 

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Τι είναι ο υποκανισμός;

Ο υποκαπνισμός (fumigation) αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο απεντόμωσης χώρων και προϊόντων, αφενός γιατί η αέρια μορφή προσφέρει εξαιρετική διεισδυτικότητα, φτάνοντας σε σημεία απρόσιτα, εκεί που συνήθως κρύβονται τα έντομα, ενώ αφετέρου με τη χρήση της μεθόδου αυτής επιτυγχάνεται η εξόντωση των εντόμων σε όλα τα βιολογικά τους στάδια (αυγά, προνύμφη, νύμφη, τέλειο έντομο).

Fumigation (Υποκαπνισμός)

Με τον υποκαπνισμό ελέγχονται όλα τα στάδια ζωής του παρασίτου δηλαδή, αυγό, προνύμφη, νύμφη και το τέλειο έντομο. Η αποτελεσματικότητα του υποκαπνισμού (Fumigation) οφείλεται στην υψηλή διεισδυτικότητα που το χαρακτηρίζει αφού μπορεί να φτάσει σε σημεία που ψεκασμοί, εντομοκτόνα και αερολύματα αδυνατούν.

!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για το σύνολο των υπηρεσιών της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Ε.Ε. και να σας καθοδηγήσει σωστά.

Ποια η διαδικασία;

  • Τεχνικός μας προχωρά σε εκτενή επιθεώρηση του χώρου, για να επιβεβαιωθεί η έκταση της προσβολής και το είδος του εντόμου. Χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό εντοπίζουμε την παρουσία τους και ανάλογα προτείνουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
  • Με την αναγνώριση των παρασίτων εφαρμόζεται η μέθοδος καταπολέμησης.
  • Τέλος, ο τεχνικός μας θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

Ο υποκαπνισμός στην χώρα μας πραγματοποιείται με τη χρήση φωσφίνης. Πρόκειται για το μοναδικό αέριο το οποίο έχει έγκριση εφαρμογής στην Ελλάδα. Η φωσφίνη είναι μια χημική ουσία, που στις κατάλληλες συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία, χρονικό διάστημα, ατμοσφαιρική πίεση) μετατρέπεται σε εντομοκτόνο. Να τονίσουμε πως η φωσφίνη είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού διασπάται εύκολα και γρήγορα.